Antena 3 CNN Actualitate Schimbare drastică de vreme. Se reinstalează iarna

Schimbare drastică de vreme. Se reinstalează iarna

Vremea se schimbă. Prognoza meteo 27 februarie 2020.

Schimbare drastică de vreme. Se reinstalează iarna
Sursa foto: Pixabay.com
de S.T.    |    27 Feb 2020   •   09:09

Vântul va avea intensificãri la munte, în special la altitudini mari, unde la rafalã se vor depãşi viteze de 80...90 km/h şi local va fi viscol, dar şi în regiunile sudice, cu vitezele cele mai mari în Oltenia şi sud-vestul Munteniei, unde rafalele vor atinge, în general, 60...70 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad în estul Transilvaniei şi 14 grade în sudul Munteniei şi în Dobrogea, iar cele minime între -7 şi 4 grade.

Vremea. Prognoza meteo pentru vineri, 28 februarie 2020

Vremea va fi în general închisã, iar dinspre regiunile vestice aria precipitaţiilor se va extinde treptat şi va cuprinde cea mai mare parte a ţãrii. Precipitaţiile se vor semnala temporar, îndeosebi în prima parte a intervalului şi vor fi sub formã de ninsoare la munte, predominant sub formã de ninsoare în zonele submontane şi în Maramureş, mixte în Transilvania şi mai ales ploi în rest. Pe arii restrânse cantitãţile de precipitaţii vor fi mai însemnate.

Vântul se va intensifica treptat în majoritatea regiunilor, la munte, la altitudini mari vor fi rafale de peste 90...100 km/h şi local viscol, iar în zonele mai joase de relief, în general de 45...65 km/h. 

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 şi 12 grade, iar cele minime între -4 şi 5 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

Vremea. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 29 februarie 2020

 

Vremea va fi normalã din punct de vedere termic în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi temporar noros şi izolat se vor semnala precipitaţii slabe la începutul intervalului în est, iar noaptea în nord-vest.

Acestea vor fi mai ales sub formã de ninsoare la munte, mixte în Moldova şi sub formã de ploaie în rest. Vântul va avea local intensificări, cu viteze mai mari în Dobrogea, sudul Moldovei şi Bãrãgan precum şi la munte, iar pe crestele Carpaţilor Meridionali va sufla tare.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 şi 4 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei pânã spre -10...-12 grade.

Schimbare drastică de vreme

 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo iarnă
Parteneri
Angajații ale căror salarii scad după aplicarea măsurilor!
x close