Antena 3 Actualitate ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele trei zile. Cer senin și maxime de 24 de grade

ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele trei zile. Cer senin și maxime de 24 de grade

de S.T.    |    07 Apr 2020   •   21:41
ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele trei zile. Cer senin și maxime de 24 de grade
Sursa foto: Pixabay.com

Prognoza meteo. Vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească.

Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 22 de grade, mai scãzute în zona litoralului spre 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 şi 11 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, spre -7 grade.

Noaptea, pe suprafeţe mici în depresiuni şi în zonele deluroase, se va produce brumã.

Vremea. Prognoza meteo pentru joi, 9 aprilie 2020

Vremea se va menţine frumoasã şi va continua sã se încãlzeascã devenind caldã pentru aceastã datã în toate regiunile. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 24 de grade, cu cele mai coborâte valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 11 grade, cele mai scãzute valori urmând a se înregistra în depresiunile Carpaţilor Orientali, iar cele mai ridicare în Dealurile de Vest.

Cerul va fi senin, exceptând din a doua parte a nopţii nordul şi nord-estul ţãrii, unde vor fi înnorãri trecãtoare şi cu totul izolat posibile ploi slabe.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în a doua parte a intervalului la munte, în special pe creste.

Vremea. Prognoza meteo pentru vineri, 10 aprilie 2020

Valorile termice vor marca o scãdere în nord, centru şi nord-est- unde se vor apropia de mediile multianuale, în timp ce, în restul ţãrii vor fi comparabile cu cele înregistrate în intervalul anterior.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 şi 8 grade, uşor mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare ziua în nordul, estul şi parţial în centrul ţãrii, unde doar cu totul izolat, trecãtor va ploua slab.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în prima parte a intervalului la munte, în special în zona înaltã, local în regiunile estice, iar pe suprafeţe restrânse şi la viteze mai mici şi în restul teritoriului. Izolat, noaptea, vor fi condiţii de brumã în nord şi în centru.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close