Antena 3 CNN Actualitate VREMEA. Prognoza meteo pentru marți, în țară și în Capitală

VREMEA. Prognoza meteo pentru marți, în țară și în Capitală

VREMEA. Prognoza meteo pentru marți, în țară și în Capitală
Sursa foto: Foto: Pexels.com
19 Mar 2019   •   08:11

Temperaturile sunt în scădere marți, 19 martie, comparativ cu ziua precedentă când am avut parte de vreme ca într-o zi de vară. Meteorologii spun că astăzi în București sunt așteptate ploi și vor fi cel mult 18 grade. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, Bărăgan, Banat şi vestul Olteniei. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 9 și 19 grade Celsius. 

Față de ziua de luni, vom avea parte de temperaturi mai scăzute în Capitală, însă vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Vor fi înnorări temporare și sunt așteptate ploi, cel mai probabil, seara și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade. 

Vremea în țară

Marți, valorile termice vor fi în scădere faţă de intervalul anterior, astfel că se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei în vest şi nord, dar în celelalte regiuni vor caracteriza în continuare o vreme caldă, chiar deosebit de caldă în cele sudice. Cerul va avea înnorări şi va ploua local în centrul şi nord-estul teritoriului, pe arii restrânse în sud şi izolat în rest. La munte, în a doua parte a intervalului precipitaţiile vor fi mixte, iar trecător şi izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea şi în vestul Olteniei. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 10 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 8 grade. Dimineaţa, izolat, vor fi condiţii de ceaţă. 
 

×
Subiecte în articol: meteo vremea
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close