Antena 3 CNN Actualitate VREMEA. România, de la o extremă la alta. Meteorologii avertizează: Vremea se răcește brusc de luni!

VREMEA. România, de la o extremă la alta. Meteorologii avertizează: Vremea se răcește brusc de luni!

VREMEA. România, de la o extremă la alta. Meteorologii avertizează: Vremea se răcește brusc de luni!
Sursa foto: Foto: Pixabay
25 Oct 2019   •   12:31

VREMEA. Meteorologul Alina Șerban a anunțat, la Antena 3, că vremea se va răci brusc, începând de luni când, în regiunile nordice, temperaturile maxime vor urca până la 17 grade, ceea ce înseamnă o diferență de peste 10 grade Celsius, comparativ cu ce s-a înregistrat acolo în ultimele zile.

VREMEA. În acest weekend vom avea vreme caldă. Poate mult mai caldă decât ar fi normal în această perioadă, în special în partea de sud-vest a teritoriului, unde temperaturile vor urca la 26 de grade.

VREMEA. În est și sud est, vom avea o vreme asemănătoare cu ceea ce a fost până acum. Asta înseamnă ceață și burniță dimineața și seara, iar la amiază temperaturile maxime urcă până la 22 de grade Celsius.

VREMEA. Există semnale că de luni vremea se răcește brusc, la început în regiunile nordice, unde temperaturile maxime vor avea diferențe chiar și peste 10 grade Celsius. În nord vest, zilele acestea au fost 27 de grade, însă de marți, temperaturile vor urca până la maxim 17 grade.

VREMEA. Aerul rece va avansa și va cuprinde toată țara până la sfârșitul săptămânii, a anunțat meteorologul Alina Șerban, la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: ANM prognoza meteo vremea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close