Antena 3 CNN Actualitate Vremea se încălzeşte considerabil în toată ţara. Vezi prognoza meteo

Vremea se încălzeşte considerabil în toată ţara. Vezi prognoza meteo

Vremea se încălzeşte considerabil în toată ţara. Vezi prognoza meteo
Sursa foto: Foto: wordpress.com
26 Apr 2011   •   20:00

După o iarnă mai lungă decât era normal, şi un început de primăvară care ne-a dus cu gândul la o toamnă târzie, vremea ne-a arătat şi faţa frumoasă. Temperaturile parcă prevestesc începutul sezonului estival. La malul mării termometrele au arătat 19 grade cu plus, fapt care a atras şi primii turiştiin statiuni.

Vremea frumoasă a scos la plajă turişti şi localnici deopotrivă. Mulţi au profitat de temperaturile ridicate, şi au avut parte de prima zi de plajă adevărată din acest an.

Plaja din Vama Veche şi-a întâmpinat astăzi primii turişti din acest an. Deşi mai sunt şase zile până la 1 Mai, tinerii au vrut să fie primii vamaioţi din acest an.

Dar cu un vamaiot nu se face face primăvară. Exodul tinerilor spre Vama Veche este aşteptat începând de joi. De 1 mai vremea va fi la fel de frumaosă, cu temperaturi de până la 19 grade.

Iată prognoza pe următoarele zile:

Marţi (26 aprilie)
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã va fi de 5...6 grade. Presiunea atmosferică va fi în uşoară scădere.

Miercuri (27 aprilie)
Cerul va fi temporar noros, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimã va fi de 7...8 grade.Presiunea atmosferică va continua să scadă uşor.

Joi (28 aprilie)
Cerul va avea înnorãri temporare şi vor fi condiţii ca trecãtor sã plouã slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimã va fi de 7...8 grade.

Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi site-ul meteoplus.ro.


×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close