Vremea se încălzeşte în următoarele zile. Vezi prognoza meteo

de M.Z.    |    17 Sep 2012   •   17:00
Vremea se încălzeşte în următoarele zile. Vezi prognoza meteo Foto: businessmagazin.ro

În următoarele două zile, vremea intră într-un proces de încălzire uşoară, iar temperaturile vor mai creşte puţin, astfel că miercuri va fi puţin mai cald decât ar fi normal pentru această perioadă, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).


Prognoza meteo pentru următoarele zile

Marţi (18 septembrie)

În ţară, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în timpul zilei, când pe arii restrânse, îndeosebi la munte şi în regiunile estice va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 29 de grade Celsius, iar cele minime între 10 şi 18 grade, mai scăzute în depresiuni.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, iar vântul în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 13 - 15 grade.

Miercuri (19 septembrie)

În ţară, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată, în cea mai mare parte a ţării. Ziua, cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi pe arii restrânse ploi slabe în nord şi în zona de munte. Spre seară şi în timpul nopţii, nebulozitatea se va accentua în regiunile vestice şi nord-vestice, unde vor fi averse, însoţite şi de descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 30 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade, uşor mai ridicate pe litoral.

Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi meteoplus.ro.


Parteneri
sati
x close