Antena 3 CNN Actualitate Vremea se încălzeşte uşor. Cum vor evolua temperaturile

Vremea se încălzeşte uşor. Cum vor evolua temperaturile

Vremea se încălzeşte uşor. Cum vor evolua temperaturile
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    04 Aug 2019   •   17:33

VREMEA. Cerul va fi variabil, dar dupã-amiaza şi la începutul nopţii vor fi perioade cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri ale vântului, în Maramureş, local în zona de munte, în Moldova, în estul Transilvaniei şi izolat în celelalte regiuni.

Punctiform cantitãţile de apã vor putea depãşi 15...20 l/mp.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 şi 19 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marți, 6 august

Vremea se va încãlzi.

Cerul va fi variabil, dar mai ales dupã-amiaza şi la începutul nopţii vor fi intervale de timp cu înnorãri, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului în Maramureş, local la munte, în nordul Moldovei, în estul Transilvaniei şi doar izolat în celelalte regiuni.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 10 şi 20 de grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 7 august

Vremea va deveni cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii, pe suprafeţe mici canicularã la amiazã în vest şi în sud-vest, unde şi disconfortul termic va fi ridicat.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri mai ales dupã-amiaza şi seara în regiunile nord-vestice, nordice şi la munte, unde izolat vor fi ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 35 de grade, iar cele minime între 13 şi 23 de grade, mai scãzute în depresiuni spre 10 grade.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperatura
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close