Antena 3 CNN Actualitate Vremea se schimbă radical. Anunțul meteorologilor pentru acest sfârșit de săptămână

Vremea se schimbă radical. Anunțul meteorologilor pentru acest sfârșit de săptămână

Vremea se schimbă radical. Anunțul meteorologilor pentru acest sfârșit de săptămână
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Iul 2017   •   08:50

Vremea se schimba radical în următoarele zile, spun meteorologii.

Va fi cald și frumos în toată țara. De duminică se întoarce canicula, în special în județele din vest și sud-vest, unde maximele vor ajunge până la 36 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi ridicat.

PROGNOZA METEO - SÂMBĂTĂ

Vremea se va ameliora simţitor în privinţa distribuţiei şi intensităţii ploilor şi se va încălzi uşor în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi ploi slabe, de scurtă durată pe arii restrânse în Carpaţii Orientali şi estul celor Meridionali şi izolat posibil în sudul Moldovei, în estul Munteniei şi Dobrogea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, iar în prima parte a zilei local şi în regiunile estice şi în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 32 de grade, mai ridicate în Oltenia şi în sud-vestul Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 10 şi 21 de grade, mai mici în depresiuni, spre 7 grade.

PROGNOZA METEO - DUMINICĂ

Vremea va fi frumoasă, dar călduroasă în vest şi în sud-vest. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 şi 34 de grade, iar cele minime între 11 şi 22 de grade, mai coborâte, spre 8 grade, în depresiuni.

 


 

×
Subiecte în articol: cald meteorologi
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close