Antena 3 CNN Actualitate Vremea se schimbă. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

Vremea se schimbă. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

Vremea se schimbă. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile
Sursa foto: Foto: thehappinesszone.hoop.la
de M.Z.    |    20 Mai 2013   •   15:35

Vremea rea pune stăpânire peste România săptămâna aceasta.

De miercuri încep ploile şi vijeliile, fenomene care vor ţine până în week-end. 


Prognoza meteo pentru următoarele zile


Luni noapte (20/21 mai)
 
În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul nopţii, când vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 15-17 grade Celsius.
 
În ţară, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în jumătatea de est a ţării, unde pe arii restrânse, mai ales în primele ore, vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Cu totul izolat vor fi condiţii de grindină. Temperaturile minime se vor încadra între 8 şi 18 grade.
 
Marţi (21 mai)
 
În Bucureşti, vremea se va menţine călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 30-31 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Minima termică va fi de 14-16 grade. Presiunea atmosferică va fi în scădere.
 
În ţară, în sudul şi estul ţării vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an, în timp ce în restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi pe arii restrânse averse şi descărcări electrice, în special după orele amiezei, în regiunile estice şi în zona montană. Noaptea nebulozitatea se va accentua temporar în jumătatea de vest, unde va ploua local. Ploile vor fi însoţite de intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat cantităţile de apă pot fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi de la 21-23 de grade în Maramureş şi în Dealurile de Vest până la 32 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra în general între 7 şi 17 grade. Presiunea atmosferica va fi în scădere.
 
Miercuri (22 mai)
 
În Bucureşti, vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza şi în prima parte a nopţii când vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 30-32 de grade, iar cea minimă de 15-17 grade. Presiunea atmosferica va continua să scadă.
 
În ţară, vremea va fi în general instabilă, dar se va menţine deosebit de caldă în sudul şi sud-estul ţării. Temporar înnorările vor fi accentuate şi în majoritatea zonelor vor fi averse însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua aspect de vijelie. Izolat ploile vor avea caracter torenţial şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 22 şi 32 de grade, iar cele minime între 9 şi 17 grade. Presiunea atmosferica va continua să scadă.
 
Joi (23 mai)
 
În Bucureşti, vremea va fi călduroasă, dar în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi, mai ales după-amiaza şi noaptea, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 12-14 grade.
 
În ţară, vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate şi pe arii extinse vor cădea averse care vor avea şi caracter torenţial, însoţite de descărcări electrice şi intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijlelie. Vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi de la 18-20 de grade în Banat până la 32-33 de grade în estul Munteniei şi sudul Moldovei; minimele termice, în scădere accentuată în jumătatea de vest a teritoriului, se vor încadra între 4-6 grade în Dealurile de Vest şi 18-19 grade pe litoral.

Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi meteoplus.ro

 

×
Subiecte în articol: meteo prognoza meteo ploi vijelii
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close