Antena 3 CNN Actualitate Vremea se va încălzi uşor. Prognoza meteo până marți

Vremea se va încălzi uşor. Prognoza meteo până marți

Vremea se va încălzi uşor. Prognoza meteo până marți
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    07 Dec 2019   •   17:07

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminică, 8 decembrie 2019. Vremea va fi în general închisã în regiunile intracarpatice, unde nebulozitatea va fi în general persistentã şi izolat vor fi precipitaţii slabe mai ales sub formã de ploaie sau burniţã, ce pot favoriza în primele ore ale intervalului depunerile de polei. În zonele de munte, vor mai fi posibile precipitaţii slabe mixte.

În restul ţãrii, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi condiţii reduse de precipitaţii. Pe arii restrânse, îndeosebi dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief se va semnala ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 şi 11 grade, iar cele minime între -7...-5 grade în depresiuni şi 4 grade în Dealurile de Vest.

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 9 decembrie 2019. Vremea se va încãlzi îndeosebi în zonele de deal şi de munte. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în vestul şi nord-vestul ţãrii, unde pe arii restrânse va ploua slab.

Pe crestele montane vor fi precipitaţii mixte. În zonele joase de relief, îndeosebi din sud, centru şi est, în prima parte a zilei şi noaptea se va semnala ceaţã, posibil asociatã cu burniţã. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã.

VREMEA. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 şi 12 grade, cu cele mai scãzute valori în zonele cu ceaţã persistentã, iar cele minime se vor situa între -4 şi 7 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marți, 10 decembrie 2019. În cea mai mare parte a ţãrii valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. În zonele joase de relief din sudul şi estul ţãrii va fi nebulozitate joasã în cea mai mare parte a intervalului şi local se va semnala ceaţã asociatã trecãtor cu burniţã.

Cu totul izolat vor fi condiţii de polei. În restul teritoriului cerul va avea înnorãri, iar pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe sub formã de ploaie în zonele joase şi mixte la munte. Vântul va sufla slab şi moderat.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 14 grade, mai scãzute spre valori în jurul a 2 grade în zonele cu ceaţã persistentã, iar cele minime se vor încadra între -4 şi 8 grade.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close