Antena 3 CNN Actualitate Vremea se va încălzi. Vezi aici PROGNOZA METEO

Vremea se va încălzi. Vezi aici PROGNOZA METEO

Vremea se va încălzi. Vezi aici PROGNOZA METEO
Sursa foto: Foto: freeimages.com/ Siri Kristensen
de S.T.    |    13 Apr 2017   •   08:40

Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi temporar noros. Se vor semnala averse şi trecător descărcări electrice, mai ales după-amiaza şi seara, în Maramureş, Crişana, local la munte, în Transilvania, în jumătatea de nord a Moldovei şi izolat în Banat.

În zona montană înaltă precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviță şi ninsoare. Cu totul izolat, în nord, cantităţile de apă vor putea depăşi 10-15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar local în nord-vestul şi centrul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 23 de grade.

PROGNOZA METEO PENTRU VINERI, 14 aprilie

Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice specifice perioadei, exceptând regiunile sudice şi sud-estice, unde vor fi mai ridicate decât acestea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza şi noaptea când pe arii restrânse în nordul, centrul şi nord-estul ţării vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. În nordul Carpaţilor Orientali, mai ales la altitudini mari, vor fi şi precipitaţii slabe sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, temporar şi local cu intensificări în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 22 de grade, iar cele minime între 1 şi 10 grade, mai coborâte în depresiuni.

Pe arii restrânse, noaptea, în Transilvania şi Maramureş, se va produce brumă.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close