Antena 3 CNN Actualitate Vremea se va răci. Zonele în care va ploua

Vremea se va răci. Zonele în care va ploua

Vremea se va răci.  Zonele în care va ploua
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    11 Sep 2019   •   16:14

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 12 septembrie. Cerul va avea înnorãri temporare şi doar cu totul izolat, în prima parte a zilei se vor semnala ploi slabe de scurtã duratã, cu o probabilitate mai mare la munte şi în regiunile vestice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în vestul Carpaţilor Meridionali, iar pe arii restrânse şi la cote mai reduse şi în sud-estul ţãrii.

Temperaturile maxime, uşor mai ridicate decât cele specifice datei, se vor încadra în general între 25 şi 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 19 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, unde dimineaţa şi noaptea izolat va fi ceaţã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 13 septembrie

Vremea va fi în general frumoasã şi se va încãlzi. Cerul va fi variabil, cu înnorãri dupã orele amiezii la munte, iar seara şi noaptea în regiunile nordice şi nord-estice, unde însã doar cu totul izolat se vor semnala ploi de scurtã duratã.

Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificãri în vestul Carpaţilor Meridionali şi pe arii restrânse în sud-est.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 grade în estul Transilvaniei şi 20 de grade în nordul litoralului. Cu totul izolat, dimineaţa şi noaptea în depresiuni va fi ceaţã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 14 septembrie

În nordul şi nord-estul ţãrii, vremea se va rãci, vor fi înnorãri şi pe suprafeţe mici trecãtor va ploua slab. În restul teritoriului, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele specifice datei, iar cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în a doua parte a intervalului îndeosebi în sud.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, iar temporar, în prima parte a intervalului în nord-est, iar noaptea pe arii restrânse în sud-est.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 şi 30 de grade, iar cele minime între 3 şi 18 grade.
 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close