Antena 3 CNN Actualitate Vremea va fi predominant închisă şi trecător va ploua. Prognoza până joi

Vremea va fi predominant închisă şi trecător va ploua. Prognoza până joi

Vremea va fi predominant închisă şi trecător va ploua. Prognoza până  joi
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    18 Noi 2019   •   17:07

VREMEA. Prognoza meteo pentru marți, 19 noiembrie 2019. Cerul va fi variabil, mai mult noros în regiunile sudice şi estice, unde pe arii restrânse va ploua sau va burniţa. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în special seara şi noaptea, în zona montanã înaltã, cu precãdere pe crestele Munţilor Banatului şi ale Carpaţilor Meridionali, unde la rafalã se vor atinge viteze de pânã la 75...85 km/h şi la cote mai reduse şi în sudul Banatului (rafale de 50...60 km/h).

Temperaturile, mai ridicate decât în mod normal la aceastã datã, vor avea valori maxime cuprinse între 12 şi 19 grade şi minime în general între 3 şi 13 grade. Dimineaţa şi noaptea pe suprafeţe mici va fi ceaţã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 20 noiembrie 2019. Vremea va fi în general închisã. Mai ales seara şi noaptea temporar va ploua, pe arii extinse în Banat, Oltenia, Muntenia, Crişana, în zonele de deal şi de munte şi local în restul teritoriului. Cantitãţile de apã vor depãşi izolat 20...30 l/mp, cu o probabilitate mai mare în regiunile sud-vestice şi sudice. La altitudini mari, în special de peste 1800 m, trecãtor vor fi şi precipitaţii slabe sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va avea intensificãri în zona de munte, mai ales pe creste, iar local, temporar şi la cote mult mai reduse şi în restul ţãrii.

Temperaturile, în scãdere în regiunile estice, vor fi cuprinse la nivelul întregii ţãri între 9 şi 19 grade maximele şi între 3 şi 12 grade minimele.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 21 noiembrie 2019. În regiunile sudice, estice şi parţial în cele centrale, vremea va fi în general închisã, local va ploua, iar valorile de temperaturã vor fi în scãdere, mai accentuatã în Moldova, unde se vor situa în jurul celor normale la aceastã datã. În zona montanã, cu o probabilitate mai mare la altitudini mari, trecãtor vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. În restul ţãrii înnorãrile vor fi temporare, iar ploile izolate. Local şi temporar vor fi intensificãri ale vântului, cu viteze mai mari la munte, în special pe creste.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 6 şi 17 grade, iar cele minime între -1 şi 10 grade. Noaptea şi dimineaţa, cu totul izolat se va semnala ceaţã în zonele joase.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close