Antena 3 CNN Actualitate Vremea va rămâne deosebit de caldă. Prognoza meteo până vineri

Vremea va rămâne deosebit de caldă. Prognoza meteo până vineri

Vremea va rămâne deosebit de caldă. Prognoza meteo până vineri
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    22 Oct 2019   •   16:13

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 23 octombrie 2019. Vremea se va menţine în general frumoasã, iar dupã-amiaza şi deosebit de caldã, în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineaţa şi noaptea, va fi prezentã nebulozitatea joasã stratiformã sau ceaţa, în regiunile estice, unde pe suprafeţe mici va fi asociatã cu burniţã, local în cele sud-estice şi doar izolat în restul teritoriului, cu precãdere pe vãi şi în depresiuni. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat, iar cele minime între 5 şi 17 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei pânã spre -2...0 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 24 octombrie 2019. Vremea va fi în continuare în general frumoasã, iar în cea mai mare parte a ţãrii şi deosebit de caldã, dupã-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile estice şi de sud-est unde, în prima parte a zilei şi noaptea, se va semnala nebulozitate joasã stratiformã şi ceaţã, izolat asociate cu burniţã. În restul teritoriului doar pe suprafeţe mici, cu o probabilitate mai mare în Transilvania şi Oltenia, în orele dimineţilor, va fi ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul ţãrii, iar cele minime între 3 şi 17 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã spre -2...0 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 25 octombrie 2019. Vremea va râmâne deosebit de caldã la orele amiezii în majoritatea regiunilor. În estul, sud-estul şi local în sudul ţãrii, în prima parte a zilei şi din nou noaptea, va fi nebulozitate joasã stratiformã şi local ceaţã, posibil persistentã în Moldova, izolat asociate cu burniţã. În celelalte regiuni cerul va fi mai mult senin şi doar pe suprafeţe mici în orele dimineţilor, în special în Transilvania, se va semnala ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 27 de grade, iar cele minime între 5 şi 15 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei pânã spre -1...0 grade.

×
Subiecte în articol: vremea temperaturi prognoza meteo prognoza
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close