x close

VREMEA. Vești bune de la meteo! Cum va fi vremea în weekend

de S.T.    |    05 Sep 2019   •   13:01
VREMEA. Vești bune de la meteo! Cum va fi vremea în weekend 534 Foto: pixabay.com

VREMEA. Vremea va fi normalã termic şi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei în regiunile sudice, unde izolat va ploua slab, iar dupã-amiaza în zonele montane, unde se vor semnala ploi de scurtã duratã pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în Delta Dunãrii. Temperaturile maxime se vor situa între 22 şi 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 6 septembrie

Vremea se va încãlzi uşor şi va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi ploi de scurtã duratã, dupã orele prânzului pe arii restrânse la deal şi la munte, iar noaptea, izolat în regiunile vestice şi sud-vestice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri spre sfârşitul intervalului în zona Munţilor Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 şi 21 de grade, mai coborâte, spre 4...5 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiţii de ceaţã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 7 septembrie

Vremea va continua sã se încãlzeascã uşor devenind caldã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, dupã-amiaza în regiunile estice, la deal şi la munte unde doar cu totul izolat va ploua slab, iar în a doua parte a intervalului în cele vestice, nord-vestice şi centrale, unde pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în zona Munţilor Banatului, dar de scurtã duratã şi asociat ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 şi 19 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminică, 8 septembrie

Vremea se va menţine caldã în sud, sud-est şi în centru, în timp ce, în restul ţãrii valorile diurne se vor situa în jurul celor normale datei. Cerul va avea înnorãri temporare în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, precum şi în zonele de deal şi de munte, unde local vor fi averse şi descãrcãri electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, dupã orele prânzului, cu o probabilitate mai mare în sud-est. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri la munte, cu precãdere în zona Munţilor Banatului şi în vestul Carpaţilor Meridionali, iar în prima parte a intervalului local şi temporar în vest, est şi sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 şi 20 de grade, mai coborâte, spre 6 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei.

Citeşte mai multe despre:

vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati