Antena 3 Actualitate VREMEA. Vreme instabilă cu ploi în majoritatea zonelor. Prognoza pentru zilele următoare

VREMEA. Vreme instabilă cu ploi în majoritatea zonelor. Prognoza pentru zilele următoare

de S.T.    |    20 Mai 2019   •   16:22
VREMEA. Vreme instabilă cu ploi în majoritatea zonelor. Prognoza pentru zilele următoare
Sursa foto: Foto: pixabay.com

VREMEA. În Maramureş, Transilvania, nordul Moldovei şi în zonele de munte, iar în prima jumãtate a intervalului şi în cea mai mare parte a Munteniei, sud-vestul Moldovei şi pe spaţii mici în Oltenia vor fi înnorãri temporar accentuate şi se vor semnala intensificãri ale vântului, vijelii, cãderi de grindinã, frecvente descãrcãri electrice şi averse torenţiale. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantitãţi de apã ce vor depãşi local 20 l/mp şi punctiform 30...40 l/mp.

Manifestãri specifice instabilitãţii atmosferice vor fi şi în restul teritoriului, dar la cote mai reduse şi pe arii mai restrânse. 

VREMEA.Temperaturile minime se vor încadra între 9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 16 grade pe litoral.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marți

VREMEA. În cea mai mare parte a ţãrii vor fi perioade cu instabilitate atmosfericã accentuatã, ce se va manifesta prin înnorãri, averse ce vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului cu aspect de vijelie şi grindinã. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitãţile de apã vor depãşi local 15...25 l/mp şi punctiform 30 l/mp.

VREMEA. Astfel de fenomene se vor semnala cu precãdere în zonele de deal şi de munte, în nordul, centrul şi sud-estul teritoriului. 

VREMEA. Temperaturile maxime, mai coborâte faţã de ziua precedentã, se vor încadra în general între 16 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 16 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri

VREMEA. Vremea va fi în general instabilã în regiunile vestice, nordice şi centrale, precum şi în zonele de munte, unde temporar înnorãrile vor fi accentuate şi se vor semnala averse şi descãrcãri electrice. Izolat vor fi condiţii de grindinã, iar cantitãţile de apã vor fi mai însemnate.

VREMEA. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, cu precãdere dupã-amiaza. Local şi temporar vântul va avea intensificãri, în special la munte, dar şi în timpul averselor.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 18 şi 26 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 şi 17 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi

VREMEA. Vremea va fi în general instabilã. Vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului în zonele de deal şi de munte, precum şi în vestul, nordul şi centrul ţãrii şi pe arii restrânse în rest. Izolat cantitãţile de apã vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindinã.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 27 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 şi 17 grade.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close