Antena 3 CNN Actualitate Week-end cu temperaturi primăvăratice. De luni se întoarce frigul

Week-end cu temperaturi primăvăratice. De luni se întoarce frigul

Week-end cu temperaturi primăvăratice. De luni se întoarce frigul
Sursa foto: Foto: freewallpapershut.blogspot.com
25 Feb 2012   •   21:09

Se apropie primăvara, şi nu doar în calendar. Ultimul weekend de februarie a adus soare şi temperaturi cu plus, în aproape tooată ţara. În unele oraşe, s-au înregistrat şi 15 grade celsius. Vreme perfectă pentru toţi cei sătui de zăpadă să iasă în parc, la plimbare. Şi mâine ne mai putem bucura de temperaturi ca de primăvară, însă nu la fel de ridicate. Iar frigul se întoarce de luni.

Piaţa Operei din Timişoara a fost azi plină de copii. Cei mici au hrănit porumbeii sau s-au jucat cu baloanele. Nici urmă de iarna care până săptămâna trecută i-a ţinut pe toţi în case. Bucuroşi de soare, oameni au ieşit la plimbare.

Bucureştenii au simţit şi ei aerul de primăvară. Şi au umplut parcurile. Zăpada nu s-a topit bine pe alei şi trotuare. Dar, chiar şi aşa, sătui de banda de alergat de la sală, sportivii au făcut jogging pe zăpadă.

Şi bicicletele au fost scoase din debara. Cei mai comozi s-au relaxat pe o bancă, la soare. Şi zonele special amenajate pentru copii au prins viaţă.

Natura s-a dezmorţit şi la Târgu Jiu. Oraşul s-a transformat într-un furnicar. Străzile s-au umplut cu oameni dornici de plimbare. Împătimiţii şahului au început deja campionatele la mesele din parc.



×
Subiecte în articol: primavara calendar temperaturi parc plimbare
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close