Antena 3 CNN Actualitate Weekendul dedicat alergătorilor de cursă lungă aduce şi RESTRICŢII DE TRAFIC în Capitală

Weekendul dedicat alergătorilor de cursă lungă aduce şi RESTRICŢII DE TRAFIC în Capitală

Weekendul dedicat alergătorilor de cursă lungă aduce şi RESTRICŢII DE TRAFIC în Capitală
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Oct 2014   •   10:51
Acest weekend este dedicat alergătorilor de cursă lungă. Peste 8.000 de oameni vor participa la Maratonul Internaţional Bucureşti, cel mai mare eveniment sportiv de stradă. 
 
Astăzi are loc prima probă, care este cea mai spectaculoasă: proba în care părintii aleargă cu cărucioarele. 
 
Această cursă este concepută pentru a încuraja familiile sa traiască sănătos şi să preţuiască mişcarea în aer liber, alături de copii. 
 
Mâine, cea de a  7-a ediţie a Maratonului Internaţional Bucureşti va reuni la start sportivi renumiţi, actori şi vedete de televiziune. 
 
De la 12.30, în Piaţa Constituţiei va începe proba cărucioarelor, deschisă tuturor părinţilor care vor să alerge împingând cărucioarele copiilor lor cu vârste cuprinse intre 6 luni şi 4 ani. 
 
Timpul de desfăşurare este nelimitat. Din considerente de siguranţă, nu este un concurs de viteză. Părinţii pot participa la această competiţie gratuit. 
 
Atenţie, însă! Pentru proba cărucioarelor, trebuie să ştiţi că organizatorii nu asigură cărucioarele pentru copii. Aşa că vă puteţi înscrie în concurs doar dacă aveţi un carucior funcţional, care să respecte normele de siguranţă şi să nu reprezinte un pericol pentru copilul dumneavoastra sau pentru ceilalti participanti la competiţie. 
 
Mai trebuie să ştiţi că asigurarea copiilor cu centura este o conditie obligatorie pentru participarea la alergare. Iar căruciorul trebuie să fie dotat cu centura de siguranţă.

Competiţia vine însă şi cu restricţii de circulaţie.
 

×
Subiecte în articol: weekend maraton Capitală copii centura
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close