Antena 3 CNN Actualitate Wizz Air nu va mai opera de pe Aeroportul Târgu Mureș

Wizz Air nu va mai opera de pe Aeroportul Târgu Mureș

Wizz Air nu va mai opera de pe Aeroportul Târgu Mureș
17 Noi 2016   •   21:58

Conducerea Aeroportului ‘Transilvania’ din Târgu Mureş a anunţat, joi, într-un comunicat de presă, că pentru următoarele două săptămâni singurul operator low-cost care foloseşte regulat acest aeroport a decis să îşi mute toate cursele pe Aeroportul din Cluj-Napoca, însemnând 23 de sosiri săptămânale şi 22 de plecări, având în vedere starea pistei de pe aeroportul mureşean, scrie punctul.ro.

‘Compania Wizz Air a luat decizia de a muta toate cursele de pe Aeroportul Internaţional Transilvania Târgu Mureş pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj Napoca, pentru o perioadă de două săptămâni. Recent am primit rezultatele expertizei tehnice asupra suprafeţelor de mişcare (pistă de aterizare/decolare) care atestă că ‘starea de degradare a îmbrăcămintei rutiere aeroportuare a înregistrat o îmbunătăţire în urma lucrărilor de întreţinere şi reparaţii efectuate. Capacitatea portantă determinată pe sectoare omogene utilizând valorile medii ale parametrilor de portanţă s-a păstrat în aceleaşi limite’. Decizia companiei Wizz Air subliniază încă o dată nevoia imperativă a unei reparaţii capitale a pistei Aeroportului Internaţional Transilvania Târgu Mureş. În acest sens conducerea Aeroportului împreună cu Autoritatea Tutelară – Consiliul Judeţean Mureş vor întreprinde toate demersurile necesare pentru a duce la îndeplinire acest obiectiv’, se arată în comunicatul de presă.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului ‘Transilvania’, Peti Andras, a cerut scuze pasagerilor pentru acest inconveninent, arătând că înainte de interesul comercial prioritatea este siguranţa pasagerilor.

×
Subiecte în articol: Wizz Air aeroport
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close