Antena 3 CNN Actualitate Un Youtuber de 20 de ani a fost ucis după ce a încercat să jefuiască în glumă mai multe persoane și să transmită farsa pe internet

Un Youtuber de 20 de ani a fost ucis după ce a încercat să jefuiască în glumă mai multe persoane și să transmită farsa pe internet

Un tânăr din Statele Unite a fost ucis în timp ce încerca să jefuiască în glumă mai multe persoane şi să posteze farsa pe internet. Băiatul de 20 de ani, împreună cu un prieten, s-a îndreptat spre un grup de oameni, înarmat cu două cuţite mari de măcelar. Una dintre persoanele vizate de farsă a scos pistolul şi l-a împuşcat mortal pe tânăr, crezând că urmează să fie atacată.

Un Youtuber de 20 de ani a fost ucis după ce a încercat să jefuiască în glumă mai multe persoane și să transmită farsa pe internet
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    09 Feb 2021   •   10:00

Una dintre persoanele prezente a scos pistolul şi l-a împuşcat mortal pe tânăr, crezând că urmează să fie atacată. Nimeni nu a fost arestat în urma crimei, iar oamenii legii continuă cercetările.

Timothy Wilks, un YouTuber în vârstă de 20 de ani, a fost împușcat și ucis în Nashville în timp ce încerca să filmeze un videoclip în care simula un jaf.

Wilks și cel puțin un prieten din anturajul acestuia, s-au apropiat de un grup de oameni în parcarea Urban Air, o afacere cu trambulină, în timp ce țineau în mână cuțite de măcelar, potrivit unui ziar local.

Un bărbat din grup, David Starnes Jr., în vârstă de 23 de ani, l-a împușcat pe Wilks în jurul orei 21:30, crezând că el și prietenii săi se aflau în pericol. Starnes a spus poliției că nu a șstiut că ar trebui să fie o farsă.

Starnes nu a fost pus sub acuzare, iar o investigație cu privire la împușcăturile fatale în scop de autoapărare este în curs de desfășurare, potrivit Departamentului de Poliție Metropolitan Nashville.

Videoclipurile de tip farsă sunt extrem de populare pe YouTube, deși definiția de „farsă” stă adesea în ochii privitorului. Amenințarea ueni persoane cu o armă, în acest caz un cuțit de măcelar, nu este chiar o farsă, ci poate fi interpretată ca un act de violență.

×
Subiecte în articol: ucis farsa
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close