Antena 3 CNN Actualitate Zalău. O ploaie de zece minute a inundat mai multe gospodării şi străzile din oraş

Zalău. O ploaie de zece minute a inundat mai multe gospodării şi străzile din oraş

Zalău. O ploaie de zece minute a inundat mai multe gospodării şi străzile din oraş
Sursa foto: Foto: INTACT Images
17 Aug 2011   •   14:19

O ploaie de zece minute a inundat străzile din Zalău şi mai multe gospodării, iar in centrul oraşului, chiar în faţa primăriei, canalizarea a refulat şi a spart asfaltul.

Deşi s-a anunţat cod galben de ploi încă de săptămâna trecută, autorităţile locale au sperat să nu se adeverească şi nu au luat nici o măsură. Oamenii au trebuit să se apere singuri de ape: au pus saci cu nisip ca să nu le intre apa în case şi au asteptat să treacă ploaia.

Sistemul de canalizare a cedat după numai câteva minute de ploaie. Apa a inundat străzile, a blocat practic circulaţia şi a intrat şi în câteva gospodării din oraş.

Asfaltul s-a spart pe o porţiune de câţiva metri chiar în faţa primăriei, unde Compania de Apă a executat lucrări şi a reparat deja de două ori drumul. Gropile adânci din care ţâşnea apa au fost adevărate capcane pentru şoferi.

Municipalitatea va cere Companiei de Apă să refacă stricăciunile produse pe strada unde a crăpat asfaltul. În ceea ce îi priveşte pe locuitorii din Zalău, ei rămân cu speranţa că sistemul de canalizare din zonă va fi pus mai bine la punct.




×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close