Antena 3 CNN Actualitate Zăpada afectează activitatea aeroporturilor. Vezi lista curselor anulate

Zăpada afectează activitatea aeroporturilor. Vezi lista curselor anulate

Zăpada afectează activitatea aeroporturilor. Vezi lista curselor anulate
Sursa foto: Foto: travelcounsellors.co.uk
27 Dec 2010   •   13:33

Condiţiile meteorologice continuă să provoace probleme pe aeroporturile „Henri Coandă” (Otopeni) şi "Aurel Vlaicu" (Băneasa) din Capitală. Trei curse înregistrează întârzieri de peste patru ore, în timp ce altele au fost anulate, informează companiile aeriene citate de Agerpres.

Cele mai mari întârzieri au fost înregistrate de zborul pe ruta Milano – Bucureşti al companiei EasyJet, precum şi cursa de pe ruta Madrid - Bucureşti a aceleiaşi companii.

Potrivit Centrului de Informaţii al Aeroportului „Henri Coandă” Bucureşti, nici avionul companiei Aeroflot de pe ruta Moscova - Bucureşti nu a ajuns în capitala României, deşi ora de sosire era 8.30.

În după amiaza zilei de luni, mai multe zboruri au fost anulate pe Aeroportul Henri Coandă atât la „Plecări”, cât şi la „Sosiri”.

 


Aceasta este lista zborurilor anulate:


- către Madrid (ora programată: 15.50)

- către Bruxelles (16.30)

- către Sofia (17.10)

- către Budapesta (20.50)

-dinspre Madrid (ora 15.00)

-dinspre Sofia (19.55)

- dinspre Budapesta (20.20)

- dinspre Bruxelles (22.45)

Pe Aeroportul Internaţional Băneasa „Aurel Vlaicu”, a fost reprogramată cursa către Larnaca operată de către Blue Air, de la ora 20.50 pentru marţi noaptea, la ora 2.50.

Primăria Capitalei a convocat comandamentul de iarnă, luni seară la ora 18.00. Şedinţa Comandamentului va fi condusă de viceprimarul Bucureştiului, Victor Iovici.

Meteorologii au transmis, luni dimineaţă, o informare privind fenomene meteorologice periculoase. Potrivit anunţului postat pe site-ul Administraţiei Naţionale de Meterologie, în cursul zilei de luni va continua să ningă şi se va depune un strat de zãpadã consistent, atât în centrul şi sudul ţării, cât şi în zonele montane.


Vezi care sunt şoselele afectate de ninsoare

 

×
Subiecte în articol: Otopeni baneasa aeroport zapada
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close