Antena 3 CNN Actualitate Zăpada şi temperaturile scăzute au provocat probleme pe Aeroportul Otopeni. Mai multe curse au avut întârzieri

Zăpada şi temperaturile scăzute au provocat probleme pe Aeroportul Otopeni. Mai multe curse au avut întârzieri

Zăpada şi temperaturile scăzute au provocat probleme pe Aeroportul Otopeni. Mai multe curse au avut întârzieri
Sursa foto: Foto: www.wikihow.com
10 Dec 2012   •   09:29

Mai multe aeronave de pe Aeroportul Otopeni au înregistrat întârzieri de aproximativ o oră, din cauza operaţiunilor de degivrare. Nici o cursă nu a fost anulată din cauza vremii, a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache.

"Întârzierile sunt în general sub o oră, dar, sigur, am avut destule şi peste acest interval, toate cauzate de menevrele pentru degivrare. Aeronavele au stat peste noapte în aeroport, acum se curăţă. Totuşi, aeroportul este negru, nu alb, semn că s-a lucrat. Degivrările sunt făcute pe rând, iar întârzierile nu sunt foarte mari", a spus Valentin Iordache, citat de Mediafax.

Cursa spre Lisabona, care trebuia să plece de pe Aeroportul Otopeni la ora 5.00, a decolat la 6.08, iar aeronava spre Praga, programată la 5.20, a decolat la 6.33.

Cursa spre Tel Aviv, programată la ora 6.00, a decolat la 6.59, iar cea spre Amsterdam, programată la 6.00, a plecat la 7.27.

O altă cursă, care trebuia să plece spre Frankfurt la 6.20, a decolat la 7.22, iar aeronava spre Treviso a decolat la 7.37, în loc de 6.10.

Alte curse programate în intervalul orar 6.20 - 8.30 aşteaptă degivrarea, aeronavele urmând să decoleze spre Roma, Memmingen, Londra, Paris, Timişoara,Veneţia şi Iaşi.

Avioanele care aterizează sunt în graficul anunţat pe site-ul Aeroportului Otopeni.

 

×
Subiecte în articol: aeroportul Otopeni curse aeriene avioane
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close