Antena 3 CNN Actualitate Un avion care trebuia să plece din Capitală, întors din drum chiar înainte de decolare. Pasagerii au fost debarcați

Un avion care trebuia să plece din Capitală, întors din drum chiar înainte de decolare. Pasagerii au fost debarcați

A fost panică în această dimineață pe aeroportul Otopeni, într-un avion în care erau peste o sută de pasageri. Avionul a fost oprit la sol în urmă cu puţin timp pentru verificări. Cursa Bucureşti Timişoara a fost anulată deocamdată din cauza unui zgomot care s-a auzit la bordul avionului chiar în momentul decolării. Echipa tehnică a decis verificări imediate, iar toţi pasagerii au fost debarcaţi.

Un avion care trebuia să plece din Capitală, întors din drum chiar înainte de decolare. Pasagerii au fost debarcați
Sursa foto: hepta
de Roana Rotaru    |    04 Iun 2021   •   08:20

Pasagerii au fost anunțați că un autobuz îi va duce înapoi în aeroport până ce o echipă tehnică va efectua verificările necesare. 

Zborul era programat la ora 07.30. După îmbarcare, avionul a fost pus în mișcare, moment în care s-a auzit un zgomot care i-a îngrijorat pe membrii echipajului. Pasagerii descriu zgomotul ca pe ”un șuierat puternic”. 

Echipajul a hotărât imediat să readucă avionul la bază pentru verificări suplimentare. 

Colegii noștri au încercat să ia legătura cu reprezentații companiei, însă, până la acestă oră, nu au primit un răspuns oficial din partea acestora. 

Vom reveni cu detalii. 

×
Subiecte în articol: avion
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close