Antena 3 CNN Actualitate Zboruri amânate şi cozi infernale pe Aeroportul Otopeni: "Nu am primit niciun fel de explicaţii"

Zboruri amânate şi cozi infernale pe Aeroportul Otopeni: "Nu am primit niciun fel de explicaţii"

Cozi infernale, în această noapte, în Aeroportul Otopeni, după ce mai multe zboruri au fost amânate de mai multe ori şi ulterior anulate.

de Alin Tarnovschi    |    10 Iul 2023   •   23:32

Mai multe curse ale companiei aeriene Wizz Air au fost amânate, de mai multe ori, în această seară, iar ulterior anulate, pe Aeroportul Otopeni.

Sute de pasageri, care urmau să zboare către diverse destinaţii, printre care Malta, Dortmund, Roma, Bologna sau Praga, au fost lăsaţi să aştepte ore în şir fără să primească explicaţii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Unul dintre pasageri ne-a trimis, în această seară, imagini şi informaţii prin intermediul numărului de WhatsApp al redacţiei, în care se pot observa cozi infernale pe Aeroportul Otopeni.

"Nu am primit niciun fel de explicaţii şi acum stăm şi aşteptăm la o coadă infernală informaţii din partea reprezentanţilor Wizz Air. Zborurile au fost anulate după întârzieri repetate.

Ca rezolvare, Wizz Air nu a putut să ne ofere decât reprogramări pentru zborul către Praga, cel mai recent fiind vineri", ne-a declarat pasagerul.

×
Subiecte în articol: aeroportul Otopeni Wizz Air București
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close