Antena 3 CNN Actualitate Zboruri anulate către Tel Aviv, din cauza conflictului din Israel. Lista companiilor aeriene care au luat această decizie

Zboruri anulate către Tel Aviv, din cauza conflictului din Israel. Lista companiilor aeriene care au luat această decizie

Mai multe companii aeriene internaționale au suspendat zborurile spre și de la Tel Aviv, având în vedere atacul militanților Hamas asupra Israelului, spunând că așteaptă îmbunătățirea condițiilor de siguranță înainte de a le relua.

Zboruri anulate către Tel Aviv, din cauza conflictului din Israel. Lista companiilor aeriene care au luat această decizie
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    09 Oct 2023   •   11:03

Duminică, United Airlines, Delta Air Lines și American Airlines au anunțat că au suspendat zborurile directe, la fel ca și Air France și Finnair din Finlanda.

Companiile aeriene americane oferă în mod normal servicii directe din orașe mari precum New York, Chicago, Washington DC și Miami.

Într-o declarație, United a precizat că a efectuat două zboruri programate către Statele Unite din Israel sâmbătă și duminică, dar că a suspendat serviciile „până când condițiile vor permite reluarea lor”.

Citește și: Wizz Air anulează zborurile către și dinspre Tel Aviv ca urmare a escaladării conflictului din Israel

Compania britanică Easyjet a declarat că a întrerupt zborurile cu Tel Aviv duminică și luni și că va ajusta orarul zborurilor în zilele următoare, potrivit Reuters.

Hainan Airlines, singura companie aeriană chineză care zboară între China și Israel, a anulat zborurile între Tel Aviv și Shanghai.

Cathay Pacific, care a precizat că a anulat, de asemenea, zborul de marți între Hong Kong și Tel Aviv, urmează să ofere joi informații suplimentare despre următorul zbor.

Korean Air a transmis că și-a anulat zborul de luni între orașul portuar Incheon și Tel Aviv și se așteaptă ca viitoarele zboruri să fie neregulate.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close