Antena 3 CNN Actualitate Forțele Aeriene Române execută zboruri de antrenament, la înălțimi mici, în sud-estul țării

Forțele Aeriene Române execută zboruri de antrenament, la înălțimi mici, în sud-estul țării

Forțele Aeriene Române execută astăzi zboruri de antrenament la înălțimi mici având drept scop creșterea nivelului de antrenare a personalului navigant și menținerea capacității acționare a Forțelor Aeriene Române.

Forțele Aeriene Române execută zboruri de antrenament, la înălțimi mici, în sud-estul țării
de Laura Dinu    |    08 Noi 2022   •   12:28

”Aeronave F-16 Fighting Falcon ale Forțelor Aeriene Române execută în data de 8 noiembrie, zboruri de antrenament la înălțimi mici (aproximativ 150-2.000 m înălțime față de sol) în sud-estul țării.

Menționăm că aceste activități de zbor, planificate cu un an înainte, sunt executate în conformitate cu Planurile de Instruire în Zbor şi în concordanță cu reglementările aeronautice în vigoare, având drept scop creșterea nivelului de antrenare a personalului navigant și menținerea capacității acționare a Forțelor Aeriene Române.

Statul Major al Forțelor Aeriene se preocupă constant pentru diminuarea impactului activităților aeronautice asupra comunității locale, urmărind în același timp îndeplinirea obiectivelor de pregătire a piloților, în conformitate cu cerințele specifice, obiective care includ și executarea unor antrenamente adecvate condițiilor actuale”, anunță Forțele Aeriene Române.

Aeronave F-16 Fighting Falcon ale Forțelor Aeriene Române execută în data de 8 noiembrie a.c., zboruri de antrenament la...

Publicată de Forţele Aeriene Române pe Marţi, 8 noiembrie 2022

×
Subiecte în articol: Forţele Aeriene Române
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close