Antena 3 CNN Actualitate Interdicții de călătorie în perioada stării de alertă. Zborurile spre și dinspre aceste state rămân suspendate

Interdicții de călătorie în perioada stării de alertă. Zborurile spre și dinspre aceste state rămân suspendate

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat a anunțat, joi seară, statele spre și dinspre care zborurile aeriene nu vor fi reluate. Și transportul rutier de persoane către anumite destinații rămâne anulat.

Interdicții de călătorie în perioada stării de alertă. Zborurile spre și dinspre aceste state rămân suspendate
Sursa foto: Foto: pixabay.com
14 Mai 2020   •   23:56

”Se prelungeşte măsura suspendării zborurilor efectuate de operatori economici din aviaţie spre Austria, Belgia, Confederaţia Elveţiană, Franţa, Germania, Iran, Italia, Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Regatul Ţărilor de Jos, Spania, Statele Unite ale Americii, Turcia şi Iran şi din aceste ţări către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu 15 mai 2020”, a anunţat Raed Arafat. 

O altă măsură anunțată este suspendarea transportul rutier internațional de persoane pentru toate cursele spre Italia, Franța, Germania, Spania, Turcia, până în 1 iunie. Secretarul de stat a precizat că și aici vor exista excepții.

Operatorul național Tarom a anunțat la câteva minute după declarația oficialilor că extinde suspendarea operării curselor, pentru o periada de 14 zile, către/dinspre• Belgia, Austria, Franța, Germania, Italia, Marea Britanie, Spania, Olanda și Turcia.

Compania Tarom le-a transmis pasagerilor că pot opta pentru reprogramarea gratuită a călătoriei sau pentru emiterea unui voucher la contravaloarea biletelor plătite, utilizabil pentru o călătorie ulterioară.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close