Antena 3 CNN Actualitate Zece elevi din Constanţa s-au intoxicat, după ce au consumat lapte şi cornuri la şcoală

Zece elevi din Constanţa s-au intoxicat, după ce au consumat lapte şi cornuri la şcoală

Zece elevi din Constanţa s-au intoxicat, după ce au consumat lapte şi cornuri la şcoală
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Oct 2010   •   12:28

Zece elevi de la şcoala din comuna Piatra, judeţul Constanţa, s-au intoxicat, după ce au consumat lapte şi cornuri la şcoală.

Elevii aparţineau claselor a treia şi a patra ale şcolii din comună. Copiii i-au comunicat învăţătoarei că se simt rău, că au simptome de greaţă, iar aceasta a chemat medicul din localitate.

Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa, Constantin Dina, unitatea de învăţământ din Piatra a anunţat, vineri, în jurul orei 11.45, că un număr de zece elevi din clasele a III-a şi a IV-a au avut vărsături.

"Deocamdată, acestea sunt singurele simptome prezentate de copii şi nu a fost necesară transportarea lor la o unitate sanitară. Ne gândim că ar putea fi vorba despre o toxiinfecţie alimentară întrucât vărsăturile au apărut la aproximativ o oră după ce au mâncat laptele şi cornul. O echipă de inspectori a direcţiei a plecat deja spre Piatra pentru a ancheta cazul, iar dacă situaţia o va impune copiii vor fi aduşi la spital. Sperăm însă ca starea acestora să rămână uşoară", a declarat Constantin Dina, potrivit Mediafax.

Antean3.ro

 

×
Subiecte în articol: şcoală
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close