Antena 3 CNN Actualitate Zeci de copii au primit şansa unei noi vieţi prin intermediul Fundaţiei "Mereu Aproape"

Zeci de copii au primit şansa unei noi vieţi prin intermediul Fundaţiei "Mereu Aproape"

Zeci de copii au primit şansa unei noi vieţi prin intermediul Fundaţiei "Mereu Aproape"
de M.T.    |    23 Dec 2013   •   10:22

Zeci de copii şi tineri români luptă cu îndârjire să-şi salveze viaţa. În ultimii opt ani, au primit ajutorul Fundaţiei Mereu Aproape, care a reuşit să găsească români cu suflet, dispuşi să doneze bani pentru salvarea vieţii celor greu încercaţi.

Supravieţuitorii, cei care au învins boli crunte când nimeni nu le mai dădea vreo şansă, au vorbit la Sinteza Zilei despre lupta lor cu moartea.

Sunt oameni pe care dvs, cei care aţi contribuit la campaniile Fundaţiei Mereu Aproape, i-aţi salvat. Împreună am schimbat destine, am demonstrat că suntem puternici şi că putem readuce speranţa.

Teodora, Măriuca, Ştefan, Andrei, Alexandra, Ionuţ, Mina sau Cristian sunt doar câţiva dintre copii care şi-au pus speranţa în oameni, iar aceştia au schimbat destinul lor întunecat de boli grave. Au acum speranţa că vor trăi sau că vor avea de acum încolo şansa de a duce o viaţă cât mai apropiată de normal.

Cei care au primit ajutor prin Fundaţia "Mereu Aproape" au venit pentru a mulţumi celor care au făcut posibilă salvarea lor.

Moş Crăciun a venit cu cel mai frumos dar: cel de la dumneavoastră, cei care aţi ales să dăruiţi puţin, pentru ca ei să aibă un viitor.

×
Subiecte în articol: Fundatia Mereu Aproape Sinteza Zilei
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close