Antena 3 CNN Actualitate Zeci de copii s-au tăiat în cioburi şi cuie ruginite pe plaja din Eforie Sud (VIDEO)

Zeci de copii s-au tăiat în cioburi şi cuie ruginite pe plaja din Eforie Sud (VIDEO)

Zeci de copii s-au tăiat în cioburi şi cuie ruginite pe plaja din Eforie Sud (VIDEO)
Sursa foto: Cioburi
24 Iun 2009   •   13:46

40 de copii de la un club sportiv din Câmpina s-au tăiat în cioburi, pe plaja din staţiunea Eforie Sud. Copiii au venit în cantonament împreună cu antrenorii lor.

Nici unii, nici alţii nu au observat, însă, că, sub nisipul fin, se ascund cioburi, cuie şi scoici tăioase. Banalul antrenament s-a transformat, astfel, în coşmar pentru copii.

Micuţii alergaseră doar o sută de metri pe plajă când, la un moment dat, s-au plâns antrenorilor că nu se mai pot ţine pe picioare. Tălpile le erau ciuruite de cioburile şi scoicile care se aflau pe plajă.

Antrenorii s-au apucat să adune obiectele ascuţite din nisip şi au avut surpriza să descopere că pe plajă nu se aflau numai scoici şi cioburi, ci şi scânduri în care erau înfipte cuie ruginite.

Nu doar antrenorii s-au plâns de condiţii, ci şi turiştii care au venit să facă plajă în Eforie Sud. Oamenii sunt nemulţumiţi şi de straturile de alge din cauza cărora nu se pot scălda în mare.

Operatorul de plajă a fost amendat, după ce la faţa locului s-a deplasat o echipă de la Direcţia Apele Române Dobrogea Litoral.



Antena3.ro



×
Subiecte în articol: copii Eforie Sud
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close