Antena 3 CNN Actualitate Zeci de mii de turiști, așteptați pe litoralul românesc! Temperaturi extreme la malul mării

Zeci de mii de turiști, așteptați pe litoralul românesc! Temperaturi extreme la malul mării

Zeci de mii de turiști sunt așteptați, la sfârșitul acestei săptămâni, pe litoralul Mării Negre. În ciuda faptului că restaurantele nu sunt deschise și românii au o listă de măsuri de protecție împotriva coronavirusului de respectat, suntem totuși în plin sezon, iar oamenii nu vor să renunțe la vacanțe.

Zeci de mii de turiști, așteptați pe litoralul românesc! Temperaturi extreme la malul mării
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    03 Iul 2020   •   14:56

Hotelierii de pe litoral se așteaptă, weekend-ul acesta, la aproximativ 70.000 - 80.000 de turiști, având în vedere că gradul de ocupare al camerelor este foarte mare. Vineri la prânz, pe plaje nu erau foarte mulți oameni, însă începând cu această după amiază, este de așteptat ca numărul să crească puternic, în special în ziua de sâmbătă. 

Meteorologii anunță un weekend de foc, temperaturile ajungând până la 35...36 de grade Celsius. De asemenea, nivelul de radiații va fi unul destul de crescut, așa că toți care care vor merge la plajă, trebuie să folosească creme pentru protecție solară. 

Meteorologii anunță că și în săptămâna care urmează soarele va străluci cu putere pe litoralul Mării Negre.  La sfârșitul sătpămânii trecute, aproximativ 40.000 de turiști au ales litoralul românesc.

 

×
Subiecte în articol: litoral vreme meteo
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close