Antena 3 CNN Actualitate Zeci de nostalgici s-au strâns la mormântul lui Nicolae Ceauşescu de Crăciun: „Ne-a fost baci la fel ca Ștefan cel Mare”

Zeci de nostalgici s-au strâns la mormântul lui Nicolae Ceauşescu de Crăciun: „Ne-a fost baci la fel ca Ștefan cel Mare”

Ca în fiecare an, zeci de nostalgici ai fostului regim comunist s-au adunat la mormântul lui Nicolae Ceauşescu de la cimitirul Ghencea.

Zeci de nostalgici s-au strâns la mormântul lui Nicolae Ceauşescu de Crăciun: „Ne-a fost baci la fel ca Ștefan cel Mare”
25 Dec 2019   •   10:47

Oamenii au adus cu ei coroane de flori și lumânări  pentru dictatorul care a fost executat prin împușcare chiar în ziua de Crăciun, acum 30 de ani.

Aceștia spun că ”pe vremea lui Ceauşescu am dus-o mai bine” și critică faptul că acesta a fost executat chiar în ziua de Crăciun, invocând securitatea socială de care dispuneau la acel moment. Nostalgicii au mai precizat că regimul comunist le-a oferit o stabilitate pe care astăzi nu o mai găsesc.

Citește Și Bătrânii care îl plâng pe Nicolae Ceaușescu: „El nu știa să facă diferența. Ne-a oferit totul”

„De ce geloșii au ridicat mărturie mincinoasă împotriva lui Ceaușescu? De ce i-au ciuruit inima chiar în ziua de Crăciun? De ce au profanat mormântul tatălui lui Ceaușescu jucând fotbal cu țeasta lui? Ne-a fost baci 25 de ani la fel ca Ștefan Cel Mare”, scrie pe pancarta pe care un domn a adus-o la mormântul fostului dictator.

Zeci de nostalgici, la mormântul lui Nicolae Ceauşescu de Crăciun: „Ne-a fost baci la fel ca Ștefan cel Mare

×
Subiecte în articol: Nicolae Ceauşescu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close