Antena 3 CNN Actualitate Zeci de oameni s-au înghesuit la Casa de Pensii din Piteşti pentru bilete de tratament (VIDEO)

Zeci de oameni s-au înghesuit la Casa de Pensii din Piteşti pentru bilete de tratament (VIDEO)

Zeci de oameni s-au înghesuit la Casa de Pensii din Piteşti pentru bilete de tratament (VIDEO)
14 Dec 2009   •   14:37

Scandal de proporţii la Casa de Pensii din Piteşti. Peste 100 de pensionari s-au înghesuit pe treptele instituţiei, pentru a-şi depune cererile necesare primirii biletelor de tratament. Oamenii au stat ore întregi în frig, pentru a fi siguri că vor fi înscrişi pe liste, în condiţiile în care ziua stabilită pentru depunerea cererilor nu a fost încă stabilită.

Pensionarii s-au aşezat la coadă încă din noaptea de duminică, de teamă că nu vor mai prinde biletele de tratament pentru anul viitor. Ba chiar şi-au făcut propriile liste. Efortul oamenilor ar putea fi însă zadarnic, deoarece bugetul instituţiei este pus sub semnul întrebării, iar criteriile de acordare a biletelor ar putea fi modificate.




Săptămâna trecută, o situaţie similară a avut loc în faţa Casei de Pensii Hunedoara, unde sute de pensionari s-au bulucit după ce au auzit că s-ar depune deja cererile pentru biletele de tratament aferente anului viitor. Doar că, momentan, bugetul pentru 2010 nu a fost aprobat, aşa că nu se ştie dacă bătrânii vor mai putea merge în staţiune cu ajutorul statului. Oamenii au stat oricum la coadă, pentru orice eventualitate.



Antena 3

×
Subiecte în articol: pensionari casa de pensii
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close