Antena 3 CNN Actualitate Zeci de oameni fără măști de protecție la o slujbă oficiată cu ÎPS Teodosie

Zeci de oameni fără măști de protecție la o slujbă oficiată cu ÎPS Teodosie

Un preot din județul Suceava a fost amendat de polițiști, după ce a oficiat o slujbă împreună cu Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, la care au participat zeci de persoane. Cei prezenți nu au ținut cont de regulile impuse de autorități, venind fără măști și nerespectând distanțarea socială.

Zeci de oameni fără măști de protecție la o slujbă oficiată cu ÎPS Teodosie
Sursa foto: Hepta
11 Iul 2020   •   07:00

Poliția Suceava s-a autosesizat după ce a văzut imagnile postate pe site-ul Arhiepiscopiei Tomisului. Preotul paroh a primit o amendă de 500 de lei.

Ce spun oamenii legii

„Polițiștii au constatat că procesiunea religioasă a avut loc în noaptea de 8 spre 9 iulie, între orele 23.30 - 02.30. A participat un sobor de preoți din Constanța și ÎPS Teodosie și preotul paroh al bisericii de la Dorna Arini. De asemenea, au participat circa 45-50 de enoriași.

Deși sunt amplasate afișaje privind obligativitatea respectării distanțării sociale și portul măștii de protecție, aceste măsuri nu au fost organizate eficient de administrația lăcașului de cult. Pentru acest motiv, preotul paroh al așezământului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei pentru organizarea defectuoasă a activității”, spun reprezentanții Poliției Suceava, potrivit Mediafax.

Oamenii legii fac în continuare cercetări în acest caz.

×
Subiecte în articol: Suceava ÎPS Teodosie
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close