Antena 3 CNN Actualitate Zeci de turiști români, blocați pe aeroportul din Portugalia de două zile. Premierul Tudose l-a revocat pe consulul României de la Lisabona și îi va ajuta pe oameni să vină acasă

Zeci de turiști români, blocați pe aeroportul din Portugalia de două zile. Premierul Tudose l-a revocat pe consulul României de la Lisabona și îi va ajuta pe oameni să vină acasă

Zeci de turiști români, blocați pe aeroportul din Portugalia de două zile. Premierul Tudose l-a revocat pe consulul României de la Lisabona și îi va ajuta pe oameni să vină acasă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    28 Aug 2017   •   11:05

UPDATE 11.05 - Turiştii români blocaţi pe aeroportul din Lisabona de mai bine de 48 de ore se vor întoarce acasă. Premierul Mihai Tudose a luat legătura cu ei şi le-a promis că va trimite o aeronavă TAROM să-i repatrieze.

Astfel, în jurul orei 21, românii au urma să ajungă în țară.

Din cauza acestei situaţii, Mihai Tudose a decis şi revocarea consulului de la Lisabona, care se va întoarce de urgență în ţară.

Peste 70 de turiști româani au stat două zile pe aeroport, după ce aeronava s-a defectat, iar compania nu a găsit soluţii pentru a-i aduce acasă. 

UPDATE 10.40 - Premierul Mihai Tudose a decis, luni, revocarea consulului României de la Lisabona, Alina Dociu, după ce aceasta nu a gestionat corespunzător problema turiştilor români blocaţi acolo de mai bine de două zile, timp în care zborul lor a fost anulat de două ori.

De asemenea, prim-ministrul a intervenit și a spus că îi va ajuta pe români să se întoarcă acasă.

----------------------------

Știrea inițială

Noi probleme pentru grupul de turişti români blocaţi în aeroportul din Lisabona, Portugalia

Cei 35 de turişti care ar fi trebuit să revină duminică noaptea în ţară sunt încă în Portugalia, după ce compania aeriană TAP Portugal a anulat şi al doilea zbor, fără să le dea explicaţii, spun oamenii.

Într-un final, turiștilor li s-a spus că aeronava ar avea probleme tehnice și din acest motiv nu ar putea decola.

Oamenii au îndurat lipsa apei, oboseala şi spun că se simt umiliţi. 
 

×
Subiecte în articol: turisti Lisabona mihai tudose
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close