Antena 3 Actualitate Zi cu ghinion pentru Loteria Română. Serverele companiei nu au funcţionat între orele 12:00 şi 17:00

Zi cu ghinion pentru Loteria Română. Serverele companiei nu au funcţionat între orele 12:00 şi 17:00

de G.S.    |    13 Oct 2012   •   19:20
Zi cu ghinion pentru Loteria Română. Serverele companiei nu au funcţionat între orele 12:00 şi 17:00
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP

Serverele Loteriei Române nu au funcţionat, sâmbătă, între orele 12.00 şi 17.00, interval în care niciuna dintre cele 2.000 de filiale din toată ţara ale companiei nu au putut elibera bilete pentru extragerile programate duminică, au declarat reprezentanţii companiei, citaţi de Mediafax.
   
"Avem două servere, dintre care unul nu funcţiona pentru că avea ventilatorul defect. Al doilea s-a stricat la ora 12.00 şi, din acel moment, agenţiile loto nu au mai putut vinde bilete pentru extragerile de duminică", a spus Sorin Constatinescu, consilier de imagine al directorului general al Loteriei Române.
   
Constantinescu a precizat că de tot ceea ce ţine de servere şi de mentenanţa acestora se ocupă grupul grecesc Intralot şi că reprezentanţii Loteriei Române nu au acces la acestea.
   
"Reprezentanţii firmei de mentenanţă au venit la 14.30 şi în jurul orei 17.00 a început să funcţioneze unul dintre servere. Din acel moment, oamenii au putut cumpăra din nou bilete", a mai spus el.
   
Potrivit lui Constantinescu, în cele cinci ore de inactivitate, Loteria Română a înregistrat "pierderi însemnate", dat fiind faptul că sâmbăta este ziua când vin să cumpere bilete cei mai mulţi jucători.
   
Nivelul pierderilor va putea fi estimat în cursul zilei de luni, a mai spus Constantinescu.
   
"Avem probleme cu credibilitatea şi orice defecţiune ne afectează şi imaginea", a mai spus reprezentantul Loteriei Române.
   
Reportul la categoria I a jocului 6/49 este în prezent de peste un milion de euro, iar la Joker, de peste 2,3 milioane de euro, în urma extragerilor de joi.
   
Premiul categoriei I la Loto 6/49 a fost câştigat ultima dată în 19 august, de către un tânăr din Târgu Jiu care a obţinut astfel peste 4,5 milioane de euro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close