Antena 3 CNN Actualitate Zi de doliu pentru oraşul hunedorean Brad. Afaceristul Alin Popa a fost condus pe ultimul drum

Zi de doliu pentru oraşul hunedorean Brad. Afaceristul Alin Popa a fost condus pe ultimul drum

Zi de doliu pentru oraşul hunedorean Brad. Afaceristul Alin Popa a fost condus pe ultimul drum
Sursa foto: Foto: Antena 1
02 Iun 2012   •   22:59

O înmormântare demnă de un om de afaceri aflat în topul celor mai bogaţi din România a avut loc azi la Brad, în Hunedoara. Peste 1.500 de oameni l-au condus pe ultimul drum pe Alin Alexandru Popa, patronul firmei de transport, mort săptămâna aceasta, într-un cumplit accident rutier.

A lăsat în urmă o avere de peste 20 de milioane de euro şi firme cu o cifra de afaceri de peste 150 de milioane euro. În timpul funeraliilor, opt avioane au brăzdat cerul. Omagiul prietenilor.

O înmormântare cum nu s-a mai văzut în toată Hunedoara. Localitatea Brad a fost sâmbătă în doliu. Pe străzi, oriunde te-ai fi uitat, oameni îndureraţi, îmbrăcaţi în haine negre, mergeau să-l conducă pe omul de afaceri pe ultimul drum.

Un cumplit accident petrecut miercuri i-a curmat zilele omul de afaceri, Alin Alexandru Popa. A intrat cu autoturismul într-un TIR. A fost condus pe ultimul drum tot pe platforma unui astfel de mastodont.

Sicriul a fost purtat de la casa părintească până la cimitir, pe o distanţă de mai bine de un kilometru şi jumătate. Un alt tir, încărcat cu mii de coroane, a însoţit convoiul.

12 preoţi au oficiat slujba. Un prieten apropiat al omului de afaceri a trimis opt avioane să survoleze cerul. 90 de minute au stat, pe cerul acoperit de nori cenuşii.




×
Subiecte în articol: înmormântare brad Hunedoara patron sicriu
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close