Antena 3 CNN Actualitate Zi decisivă pentru dosarul Caracal. Gheorghe Dincă, audiat la sediul DIICOT

Zi decisivă pentru dosarul Caracal. Gheorghe Dincă, audiat la sediul DIICOT

Update: Gheorghe Dincă a ajuns joi dimineață la sediul DIICOT, pentru a fi audiat de procurori

Zi decisivă pentru dosarul Caracal. Gheorghe Dincă, audiat la sediul DIICOT
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Ian 2020   •   09:45

Știrea inițială: Zi decisivă pentru dosarul Caracal. Gheorghe Dincă va fi audiat azi din nou de procurorii DIICOT, la cererea sa, după ce s-a razgandit si a declarat că NU a ucis-o pe Luiza Melencu. Dincă şi-a schimbat declaraţia după ce, timp de şase luni, a susţinut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Audierea de azi este extrem de importanta in conditiile in care dosarul trebuie trimis în judecată până pe 22 ianuarie. În caz contrar, Dincă trebuie eliberat din arestul preventiv. 

Mama şi bunicul Luizei stau cu sufletul la gură şi asteaptă să afle ce le spune Gheorghe Dincă procurorilor. Convinsi ca fata lor este în viaţă.

Părinții tinerei disparute in urma cu 9 luni spera ca Dincă sa spună de data aceasta adevarul.  La dosar exista și declarația fiicei unei polițiste din Craiova. Tipa spune ca a văzut când din mașina lui Dincă a sărit o tanara și a rupt o la fuga.

S-a întâmplat in Craiova. L-a recunoscut după ce a izbucnit scandalul. Fata a povestit ca a oprit , a coborât și Dincă, l a întrebat ce s-a întâmplat și asta i a zis ca o luase pe fata la ocazie, ca n a vorbit nimic cu ea in mașina și deodată a deschis portiera și a sărit. Dincă a rugat o pe șoferița sa i dea Nr de tel și a rugat o sa i fie martor dacă acea fata merge la poliție și declara altceva. 

Zi decisivă pentru dosarul Caracal. Gheorghe Dincă va fi audiat azi din nou

×

ȘTIRI

Cât vom plăti la electricitate după eliminarea subvenţiilor

Parteneri
Anton Hadăr, după negocierile cu Guvernul: "Am primit o ofertă mai bună"
x close