Antena 3 CNN Actualitate Zi importantă pentru Traian Berbeceanu. Judecătorii studiază recursul depus de fostul şef al BCCO Alba

Zi importantă pentru Traian Berbeceanu. Judecătorii studiază recursul depus de fostul şef al BCCO Alba

Zi importantă pentru Traian Berbeceanu. Judecătorii studiază recursul depus de fostul şef al BCCO Alba
de O.P.    |    30 Oct 2013   •   06:10

Zi importantă astăzi pentru Traian Berbeceanu. Pe masa judecătorilor se va afla recursul la arestarea preventivă a fostului şef al BCCO Alba, la exact o săptămînă după ce acesta a fost săltat de acasă de procurori.

Berbeceanu este acuzat de sprijinirea unui grup infracţional, de mărturie mincinoasă şi fals în declaraţii. Într-un text postat pe site-ul pesurse.ro, Berbeceanu a explicat cum a ajuns în presă scrisoarea sa legată de neregulile de la DIICOT Alba.

Gabriela Berbeceanu spune că procurorii ar fi trebuit să-l cheme pe soţul ei la audieri, nu să-l salte de acasă.

Soţia fostului şef de la BCCO Alba a mai adăugat că în ultimii doi ani au mai existat zvonuri cum că traian Berbeceanu ar putea fi reţinut de procurori.

Într-un mesaj publicat pe site-ul pesurse.ro, Traian Berbeceanu spune că scrisoarea în care dezvăluia neregulile de la DIICOT Alba a ajuns în presă din cauză că autorităţile nu au ţinut cont de raportul său.

(...) lipsa unei reacţii din partea instituţiilor abilitate m-a făcut să înţeleg că singur nu am nicio şansă să opresc situaţia extrem de gravă pe care am descoperit-o. (...) am decis să informez, printr-o scrisoare, mai mulţi colegi de încredere, din ţară. Unul dintre aceştia a ales să o facă publică în momentul în care am fost reţinut de procurori. Nici astăzi nu ştiu cine este acel coleg, însă îi mulţumesc pentru încrederea pe care mi-o acordă. (...) Vă promit tuturor că nu vă voi dezamăgi niciodată. Rămân acelaşi om al legii pe care l-aţi cunoscut.", mai scrie Traian Berbeceanu în mesajul său.


×
Subiecte în articol: Traian berbeceanu
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close