Antena 3 CNN Actualitate Zi plină pentru Emil Boc: De la pensii, la Bac, premierul a "rezolvat" problemele ţării (VIDEO)

Zi plină pentru Emil Boc: De la pensii, la Bac, premierul a "rezolvat" problemele ţării (VIDEO)

Zi plină pentru Emil Boc: De la pensii, la Bac, premierul a "rezolvat" problemele ţării (VIDEO)
06 Oct 2009   •   19:21

Premierul Emil Boc a reuşit, marţi, să "rezolve" multe dintre problemele presante ale ţării. A găsit soluţia pentru Bacalaureat şi pensii, a negociat cu sindicatele şi a făcut şi turul televiziunilor, ca să-şi anunţe deciziile. Nu e de mirare, după atâtea drumuri, că uneori îşi mai iese din sărite.

Dimineaţă, premierul a convocat o şedinţă de guvern neanunţată, la care a participat doar ministrul finanţelor Gheorghe Pogea.

La scurt timp, şeful Guvernului şi-a făcut apariţia la Ministerul Muncii, unde a participat la discuţiile cu sindicatele.

Premierul Emil Boc a mers apoi la postul public de radio unde a anunţat că Guvernul îşi va continua activitatea, fara a mai adopta ordonanţe de urgenţa, pâna la instalarea unui nou Cabinet, în cazul în care Parlamentul va aproba o moţiune de cenzură la adresa Executivului.

La ora 15:00, şeful Guvernului şi ministru interimar al Educaţiei a susţinut o conferinţă de presă în cea de-a doua calitate a sa. În timp ce încerca să rezolve şi problema bacalaureatului, Emil Boc şi-a vărsat năduful pe un fotoreporter mai insistent.

După amiază, Emil Boc a venit, din nou, la Ministerul Muncii, pentru a participa la discuţiile cu patronatele. Premierul îşi va încheia seara participând la două emisiuni televizate, unde va anunţa deciziile luate, ca premier şi ministru al Educaţiei, în cursul acestei zile.



Antena 3


×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close