Antena 3 CNN Actualitate ''Zidul morţii'' din Suceava rămâne, dar va fi iluminat corespunzător

''Zidul morţii'' din Suceava rămâne, dar va fi iluminat corespunzător

''Zidul morţii'' din Suceava rămâne, dar va fi iluminat corespunzător
Sursa foto: Foto: suceavapenet.ro
de S.T.    |    06 Ian 2014   •   18:44

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat, luni, că modificarea proiectului şoselei de centură a municipiului Suceava, în zona aşa numitului Zid al morţii, de pe DN 17, nu este posibilă, dar a promis o mai bună iluminare a zonei.

''Modificarea proiectului, în acest moment, nu este posibilă. Această intersecţie cu DN 17, considerăm că este necesar a fi iluminată, asigurarea unui iluminat public pe energie clasică, având în vedere că proiectul prevede cu energie solară. Este important să realizăm iluminatul şi în lungul DN 17, spre Gura Humorului, astfel încât această zonă să fie foarte bine semnalizată. Se vor monta benzi rezonatoare dinspre Gura Humorului, ca element de siguranţă'', a spus Sinescu, scrie Agerpres.

''Pe varianta propusă de proiectant considerăm că, în acest moment, soluţia iluminatului este cea mai eficientă'', a adăugat prefectul.

Pe 3 ianuarie, un tânăr de 21 de ani a decedat după ce a intrat cu maşina în piciorul de susţinere a şoselei de centură, cunoscut ca ''Zidul morţii''.

În luna noiembrie 2012, alte trei persoane, dintre care un copil de 12 ani, au murit după ce camionul în care se aflau s-a izbit de ''Zidul morţii''.

×
Subiecte în articol: Gura Humorului
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close