Antena 3 Actualitate Zilele Bucureştiului continuă. Târgurile, expoziţiile, piesele de teatru şi concertele durează până duminică

Zilele Bucureştiului continuă. Târgurile, expoziţiile, piesele de teatru şi concertele durează până duminică

de N.B.    |    17 Sep 2011   •   21:16
Zilele Bucureştiului continuă. Târgurile, expoziţiile, piesele de teatru şi concertele durează până duminică
Sursa foto: Foto: Mediafax

Se împlinesc 552 de ani de la atestarea documentară a Bucureştiului. Evenimentele speciale au început încă de ieri în centrul istoric şi se vor ţine lanţ pînă duminică.

Sărbătoarea începută vineri a continuat şi astăzi în Capitală cu spectacole, cântece de fanfară şi târguri de meşteşugari. Iar în această seară, are loc un concert extraordinar în Piaţa Constituţiei la care sunt aşteptaţi peste 4000 de spectatori.

În centrul vechi, manifestprile au început cu un spectacol de hairstyle ieşit din tipare. Specialiştii veniţi tocmai din Barcelona i-au transformat, pentru o zi, în adevărate staruri.

Oamenii au urmărit cu atenţie şi spectacolul de fanfară de azi. Spectatorii au făcut poze. La fel şi două mirese, care au vrut în albumul de nuntă şi fotografii mai puţin obişnuite.  

În Herăstrău meşterii populari au reînviat datinile şi tradiţiile româneşti. Mâine sărbătoarea continuă. Vor fi zeci de spectacole, expoziţii dar şi o bătaie cu flori.

 
Get Adobe Flash player×
Subiecte în articol: spectacole concerte

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close