Antena 3 CNN Actualitate Ziua Internaţională a Femeii, sărbătorită la Casa de Cultură "Mihai Eminescu" din Bragadiru

Ziua Internaţională a Femeii, sărbătorită la Casa de Cultură "Mihai Eminescu" din Bragadiru

Ziua Internațională a Femeii a fost sărbătorită La Casa de Cultură Mihai Eminescu din orașul Bragadiru. În cadrul evenimentului cultural – artistic intitulat Mamei și dedicat tuturor mamelor, mai multe personalităţi au vorbit despre rolul femeilor în evoluția individuală și socială.

de Georgiana Adam    |    08 Mar 2024   •   10:39

În cadrul evenimentului dedicat Zilei de 8 Martie, mai mulţi elevi din judeţul Ilfov au susţinut mai multe momente artistice pe scenă. Spectacolul a fost susţinut şi de artişti renumiţi.

Evenimentul a fost un cadou pentru cadrele didactice din şcolile de lângă Capitală.

"Totul a fost făcut cu suflet. Evenimentul a fost o idee a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, iar Consiliul Judeţean Ilfov împreună cu Primăria Bragadiru, împreună Inspectoratul Şcolar Judeţean Ilfov, cu Centrul Cultural al judeţului Ilfov, efectiv a reuşit să facă acest spectacol minunat, aducând pe scenă exact aşa cum spuneaţi: şi artişti consacraţi, dar şi tinere talente", a declarat Lavinia Şandru, director de comunicare PUSL.

Evenimentul a fost organizat de Consiliului Județean Ilfov, Inspectoratul Școlar Județean Ilfov, dar şi de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close