Antena 3 CNN Actualitate 1 Mai Sărbătoresc: Ziua Muncii sărbătorită la Antena 3

1 Mai Sărbătoresc: Ziua Muncii sărbătorită la Antena 3

1 Mai Sărbătoresc: Ziua Muncii sărbătorită la Antena 3
01 Mai 2017   •   13:31

ZIUA MUNCII. Sub sloganul “1 Mai muncitoresc devine 1 Mai sărbătoresc”Antena 3 v-a pregătit pentru 1 Mai un program maraton de sărbătoare.

Antena 3 sărbătorește 1 Mai la sediul Jandarmeriei, iar startul a fost dat de fanfara Jandarmeriei condusă de locotenent-colonelul George Preda, cea care vă va fi alături pe parcursul întregii zile.

”În spatele oricărei activități se ascund multe ore de repetiții, zilnic. Se repetă individual, în ansamblu, cu toată orchestra” a spus George Preda la microfonul Antenei 3.

Alături de noi a fost și clovnul Cristiano de la Circul Globus, alături de Miss și Elise, care a prezentat un număr deosebit de dresură.

Sunt multe laturi pe care lumea nu le cunoaște ale lui Florin Chilian, de exemplu implicarea în proiectele caritabile. „La un moment dat am ieșit din zona de discreție, pentru că e important ca ceilalți să audă și să afle că se pot implica”, a declarat Florin Chilian la Antena 3.

„Un lucru pe care îl știe puțină lume este că eu am intrat cumva în muzică pe ușa din spate. A trebuit să îmi termin liceul la zi, m-am angajat la compania de sunet a lui Valeriu Sterian și am învățat enorm de multe lucruri acolo”, a mai povestit Florin Chilian.

Dacă spui 1 Mai, nu poți să nu te gândești la mici. Și dacă te gândești la mici, te gândești la "Cocoșatu'". Nea' Sandu, care de 42 de ani face cei mai buni mici din București ne spune adevărata istorie a mititeilor.

Iată și o priveliște pe care nu o vezi în fiecare zi. La petrecerea Antenei 3 jandarmii-călare au oferit o demonstrație ecvestră.

Brigada de Operațiuni Speciale a Jandarmeriei a oferit o demonstrație a unei intervenții specifice.

Jandarmii au prezentat un moment deosebit, brigada canină, antrenată specific pentru operațiunile speciale.

Alexandru Arșinel, momente speciale la Antena 3

Andrei Păunescu, recital cu prietenii la petrecerea de 1 mai

Mahala Rai Banda, la petrecerea de 1 mai 

Fata-fenomen de la Next Star, recital la petrecerea Antena 3

Demonstraţie spectaculoasă de oină la petrecerea Antena 3

Irina Loghin şi Adriana Antoni, concert extraordinar de 1 mai

Pe parcursul zilei, invitaţii jurnaliştilor şi vedetelor Antena 3 la petrecerea câmpenească vor fi artişti din diferite zone ale entertainmentului, persoane publice şi apariţii surpriză. Folclorul va fi reprezentat de Irina Loghin, Elena Merişoreanu, Adriana Antoni şi Ansamblul Oltul, care va încânta publicul cu dansuri din toate regiunile tarii, dar şi cu celebrul dans al Căluşarilor. Micii naişti din Tâgu Jiu care au cântat alături de Andre Rieu vor fi şi ei prezenţi, iar taraful de la Clejani, Taraful Cleante şi Mahala Rai Banda îi vor invita la dans pe cei prezenţi. Folkul nu lipseşte - Andrei Paunescu şi prietenii, precum şi Ducu Bertzi vor aminti telespectatorilor de cele mai tari piese ale lor, la fel cum o vor face şi Florin Chilian, dar şi Fly Project, trupă prezentă an de an în topurile internaţionale. Mihai Constantinescu şi câţiva dintre copiii-minune de la Next Star vor veni şi ei la sărbătoare. Mai mult, o prezenţă onorantă va fi excepţionala fanfară a Jandarmeriei, care va avea un repertoriu variat.

1 Mai sărbătoresc nu înseamnă doar muzică. Materiale tematice, artişti de circ, demonstraţii ecvestre, canine şi de arte marţiale vor întregi ziua, plus 3 concursuri: Unu Mai puternic - concurs de skandenberg, Unu Mai îndemânatic - concurs de kendama şi Unu Mai norocos - un campionat de table!

De asemenea, pe tot parcursul zilei, reporterii Antena 3 vor transmite live din ţară şi nu numai cele mai importante informaţii ale zilei, precum şi cum petrec  românii de 1 mai la grătare, la mare şi la munte.

×
Subiecte în articol: Antena 3 Ziua Muncii 1 mai
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close