Antena 3 CNN Actualitate ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI. Mesaje de ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI. Mesaje de ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

 ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI. Mesaje de ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI
01 Dec 2017   •   10:36

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI. Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, a transmis României toate urările de bine cu ocazia Zilei Naţionale, evocând totodată sacrificiul eroilor care au murit pentru ţara lor. ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI "SUA îşi exprimă mulţumirea pentru parteneriatul strategic pe care îl avem cu România. Le dorim tuturor românilor pace, dar, în acelaşi timp celebrăm alături de ei unitatea de care se bucură astăzi ca membru al comunităţii transatlantice. Totodată, trebuie să ne amintim, aşa cum o facem şi în această dimineaţă, sacrificiul pe care l-au făcut românii pentru a obţine tot ceea ce au astăzi. Iar acest sacrificiu, în special în ultimii peste o sută de ani ani, a fost enorm. Toate urările de bine şi felicitările noastre României cu ocazia Zilei Naţionale!", a afirmat ambasadorul, după ce a participat la ceremonia organizată în Parcul Carol I cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI O ceremonie militară şi religioasă de depuneri de coroane a avut loc, vineri dimineaţă, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I pentru a marca Ziua Naţională, la eveniment fiind prezenţi preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI 1 Decembrie semnifică momentul unirii în cadrul aceloraşi graniţe ale tuturor teritoriilor locuite de români, moment posibil prin sacrificiile şi cu sângele ostaşilor români, a declarat, vineri, ministrul Apărării, Mihai Fifor, adăugând că, în această zi, "se cuvine să ne aducem aminte de toţi cei care au căzut pe câmpurile de bătălie şi au apărat interesele noastre şi poporul român".

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI "Astăzi, ne amintim idealurile care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918 şi care stau mărturie generaţiilor tinere, fiind un reper pentru noi, ca naţiune. Ziua Naţională a României, 1 Decembrie, semnifică pentru fiecare dintre noi momentul unirii în cadrul aceloraşi graniţe ale tuturor teritoriilor locuite de români. România cea Mare a fost posibilă prin sacrificiile şi cu sângele ostaşilor români. Ei au răspuns fără ezitare, scriind pagini întregi de istorie în luptele Primului Război Mondial. În toate marile lupte purtate de armata noastră, de-a lungul timpului, în Războiul de Independenţă, în cele două conflagraţii mondiale, dar şi în vremurile noastre, în misiunile desfăşurate în teatrele de operaţii, în Afganistan, Irak sau Balcanii de Vest, ostaşii români şi-au făcut cu prisosinţă datoria. Se cuvine ca în această zi să ne aducem aminte de toţi cei care au căzut pe câmpurile de bătălie şi au apărat interesele noastre şi poporul român", a afirmat ministrul Mihai Fifor, în mesajul de Ziua Naţională, postat pe pagina de facebook.

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI El a subliniat că drapelul tricolor care flutură de 1 Decembrie pe casele românilor "este un semn de normalitate, care ne face să fim mândri că suntem români".

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI "În această zi, trebuie să fim cu gândul la lucrurile care contează în viaţa noastră, lucrurile care ne unesc şi nu la cele care ne dezbină. Drapelul tricolor din faţa caselor noastre este un semn de normalitate care ne face să fim mândri că suntem români. Oriunde am fi. La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!", a transmis Fifor.

×
Subiecte în articol: 1 Decembrie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close