Antena 3 CNN Actualitate Ziua Națională. Alertă la parada de 1 decembrie. Un bărbat cu un pistol cu aer comprimat, reținut de Poliție

Ziua Națională. Alertă la parada de 1 decembrie. Un bărbat cu un pistol cu aer comprimat, reținut de Poliție

Ziua Națională. Alertă la parada de 1 decembrie. Un bărbat cu un pistol cu aer comprimat, reținut de Poliție
01 Dec 2016   •   10:11

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI. Peste 3.000 de militari şi specialişti de la Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne şi Serviciul Român de Informaţii participă la parada de 1 Decembrie, alături de peste 300 de mijloace tehnice, din care aproximativ 50 de aeronave printre care şi cele şase avioane F-16 achiziţionate de Forţele Aeriene anul acesta, anunță Agerpres.

Dincolo de semnificaţia principală a datei de 1 Decembrie - Ziua Naţională a României, anul acesta parada militară îi omagiază pe eroii căzuţi în Primul Război Mondial, în contextul în care anul acesta s-au împlinit 100 de ani de la intrarea României în Războiul de Reîntregire.

Un incident a avut loc, joi dimineață, înainte de începerea paradei de 1 Decembrie. Un bărbat a fost oprit la un filtru de securitate cu un pistol în bagaje.

“La unul dintre punctele de control de aici, din zona Arcului de Triumf, cei de la filtrele de securitate au găsit în bagajele unui bărbat un pistol cu aer comprimat. Cel care deținea pistolul se pare că este un paznic care ieșea din tura de noapte și încerca să ajungă acasă. Omul a fost dus la secția de Poliție pentru verificări”, a relatat reporterul Antena 3 Robert Kiss.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close