Antena 3 CNN Actualitate ZIUA PĂMÂNTULUI. Îndemnul mondial de ZIUA PĂMÂNTULUI: Să construim. Să începem acum. Și să nu ne oprim

ZIUA PĂMÂNTULUI. Îndemnul mondial de ZIUA PĂMÂNTULUI: Să construim. Să începem acum. Și să nu ne oprim

ZIUA PĂMÂNTULUI. Îndemnul mondial de ZIUA PĂMÂNTULUI: Să construim. Să începem acum. Și să nu ne oprim
22 Apr 2016   •   10:39

ZIUA PĂMÂNTULUI. Google sărbătorește ZIUA PĂMÂNTULUI cu un doodle special.

Liderii din 160 de țări semnează vineri la Paris Acordul Climatic, privind încălzirea globală. Evenimentul de o importanță crucială pentru viitor are loc chiar de Ziua Pământului, pe 22 aprilie.

ZIUA PĂMÂNTULUI. Organizatorii Zilei Pământului speră să folosească sărbătoarea de astăzi pentru a planta 7,8 miliatde de copaci, iar în perspectivă își doresc ca lumea să nu mai folosească deloc combustibili fosili, iar orașele să folosească exclusiv energie regenerabilă.

ZIUA PĂMÂNTULUI. ”Să folosim impulsul Summit-ului de la Paris pentru a construi. Să începem acum. Și să nu ne oprim” este îndemnul organizatorilor.

ZIUA PĂMÂNTULUI. Ziua Pământului este marcată și de Google, printr-un doodle special, proiectat de Sophie Diao. ”Am ales cinci ecosisteme majore, în fiecare ilustrație veți găsi câte un animal, de fiecare dată când intrați pe Google veți primi una dintre ele, la întâmplare” a explicat Sophie. Cele cinci animale sunt ursul polar, vulpea, elefantul, broasca țestoasă și caracatița.

×
Subiecte în articol: Ziua Pamantului
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close