Antena 3 Actualitate Ziua României. Marcel Ciolacu: Doar uniţi vom putea să ducem România acolo unde merită

Ziua României. Marcel Ciolacu: Doar uniţi vom putea să ducem România acolo unde merită

01 Dec 2019   •   11:40
Ziua României. Marcel Ciolacu: Doar uniţi vom putea să ducem România acolo unde merită
Sursa foto: Foto: Marcel Ciolacu/Facebook

Ziua României. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, afirmă, într-un mesaj transmis de Ziua Naţională, că românii doar uniţi vor putea înfrunta "toate obstacolele", astfel încât "să ducă România mai departe acolo unde merită" şi să o facă "să strălucească".

"Ziua Naţională este cel mai bun moment în care putem vorbi despre unitatea tuturor românilor. Despre solidaritate şi despre o mai bună înţelegere între noi, fie că vorbim despre românii de aici sau de cei care trăiesc peste hotare. Cu toţii suntem români. Cu toţii gândim şi simţim româneşte şi suntem animaţi de dorinţa sinceră a unui viitor mai bun pentru ţara noastră", a scris Marcel Ciolacu, duminică, pe Facebook.

Ziua României. Preşedintele Camerei Deputaţilor adaugă că la mai mult de 100 de ani de la Marea Unire, "cel mai sincer mod de a cinsti memoria înaintaşilor noştri este să reparăm tot ceea ce ne desparte pentru a reconstrui mândria noastră de naţiune puternică".

"În acest proiect, fiecare este important şi preţios. Pentru că doar împreună putem pune la treabă potenţialul imens pe care îl avem. Doar uniţi vom putea înfrunta toate obstacolele, să ducem România mai departe acolo unde merită şi să o facem să strălucească! La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!", transmite Ciolacu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close