Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop 15-21 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Balanțele vor câștiga pe toate planurile, Gemenii sunt nevoiți să facă o alegere importantă

Horoscop 15-21 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Balanțele vor câștiga pe toate planurile, Gemenii sunt nevoiți să facă o alegere importantă

Horoscop 15-21 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Balanțele vor reuși în tot ce își propun să facă și vor câștiga pe toate planurile. Gemenii sunt nevoiți să facă o alegere importantă și sunt sfătuiți să se gândească bine înainte.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Apr 2024   •   18:30

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec

Berbecul are o carte frumoasă, bună, o protecție foarte puternică din partea unei personalități și asta înseamnă că el trebuie să fie încrezător deoarece este într-adevăr pe calea cea bună. Ulterior, se întrevede o alianță serioasă, iar pentru cei care încă nu sunt căsătoriți poate să apară și o cerere în căsătorie.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Taur

Taurul a pornit furtuna. Este bulversat de o situație, se manifestă furios, produce dispute în jurul lui, este plin de nervi din cauza faptului că i s-a rănit orgoliul. Dacă există un partener și se ajunge la dispute, se trece la lacrimi și furie. Se manifestă și cu crize. S-ar putea să intervină o ruptură violentă între taur și partener. Se impune mai multă înțelepciune în abordarea problemelor din săptămâna viitoare.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni

Îndoială, dualitate, neliniște, rivalitate se anunță pentru nativii din zodia Gemeni. În curând veți face o alegere așa că încercați pe cât e posibil să reflectați înainte de a acționa.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Rac

Sunt pe cale să renască deoarece săptămâna trecută au fost căzuți. Erau visători și asta înseamnă că renașterea și reînnoirea lor
vor da un sens benefic tuturor lucrurilor, dar aveți nevoie de libertate ca să vă puteți încărca bateriile și să vă salvați dintr-o situație dificilă pe care ați provocat-o voi cu o săptămână anterioară. Întoarcerea unei persoane pe care nu ați mai văzut-o de mult vă face o mare bucurie.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Leu

Vă mișcați rapid și vă creați o schimbare de situație benefică. Veți avea și câteva deplasări. Indiferent cum răspundeți la situații, întâlniri și în micile călătorii pe care voi le faceți, șansa e de partea voastră.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Fecioară

Aveți putere de reflecție, aveți și liniște, dar mai aveți nevoie și un pic de singurătate, iar timpul pe care îl folosiți pentru asta este benefic pentru a vă recâștiga înțelepciunea. Dați dovadă de seriozitate. Mai aveți și un pic de timiditate. În toate acțiunile voastre și în relațiile cu persoanele mai în vârstă veți primi și o recompensă, chiar dacă e mai târziu.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Balanță

Se spune că luna aprilie este favorabilă balanțelor și berbecilor. Balanțele au carte excelentă și cea mai bună. Simbolizează reușita
și este momentul în care orice ați întreprinde voi, Balanțele, deznodământul va fi fericit. Veți câștiga pe toate planurile, iar reușita va fi una excepțională. Cei tineri și singuri s-ar putea să dea de o dragoste cu multă adorație. O întâlnire superbă în cadrul unei reuniuni, iar de aici, uniune, fericire și recompensă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Scorpion

Scorpionii au o carte bună care simbolizează începutul unei acțiuni într-o activitate profesională care în final se vede a fi o mare reușită și cu o realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă vă ajută să vă consolidați o relație de prietenie foarte bună.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Săgetător

E rândul Săgetătorului să aibă o săptămână în care să fie mai pasiv, să stea cu familia seara, la o tacla, la o vorbă să depene amintiri și să se gândească la niște emoții puternice din trecut care acum îi apasă și îi obligă să își reconsidere amintirile de trecut. Vor da dovadă și de indecizie, de pasivitate.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Capricorn

Capricornii își iau elan, pornesc în zbor. Au sentimente altruiste, pozitive. Fac cadouri din toată inima. Se bucură de influxuri benefice, iar datorită acestor lucruri vor apărea niște schimbări rentabile pentru ei. Întoarcerea unei persoane vă va bucura foarte mult. Cei care nu sunt într-o relație vor fi nevoiți să facă primul pas. Prietenii din jur vă vor sprijinii și se va întâmpla ceva frumos într-o evoluție a noii relații.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Vărsător

Demarați o acțiune. Trebuie să aveți o energie foarte combativă pentru a vă putea lansa într-o afacere sau într-o inițiativă pe care v-ați propus-o. Să știți că pasivitatea unei persoane din jurul vostru v-ar cam trage de mânecă și ar putea să vă stânjenească începutul unei noi relații.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Pești

Peștii încep comunicări, schimburi, mailuri, scrisori, telefoane, deplasări. Îi așteaptă o reîntâlnire cu membrii familiei. Pentru Peștii fără obligații amoroase apare o atracție, dar mai mult intelectuală decât fizică. Trebuie să dialogați și să înțeleagă că așteptările lor nu sunt pentru voi.

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close